Over ons

Alicia en Chloë van bloemen winkel 'T Bloemeke uit Puurs

Over 't Bloemeke

Even voorstellen… Wij zijn Alicia en Chloë. Op 1 april (geen grap) 2021 ontvingen wij de sleutels van ’t Bloemeke. Onze winkel is al 40 jaar een geliefde plek in het centrum van Puurs en we zijn dan ook direct aan de slag gegaan om er onze eigen touche aan te geven.

Het lijkt erop dat we daar goed in zijn geslaagd. Klanten beschrijven ons als modern, verfrissend en creatief. Daar zijn we super trots op!

Een sprong in het diepe

Van zolang Alicia zich kan herinneren, is ze gek op alles wat met bloemen en planten te maken heeft. Ze studeerde sociaal werk, maar een bloemenwinkel is altijd haar stiekeme droom geweest. Ook Chloë’s leven zag er een paar jaar geleden nog heel anders uit als student logistiek management. We dachten niet dat een eigen bloemenwinkel écht mogelijk zou zijn …

Toch diende de kans zich sneller aan dan verwacht. Toen Alicia werkzaam was bij ’t Bloemeke, werd ons aangeboden om de winkel over te nemen. Maar… zonder ondernemerservaring en middenin corona een eigen winkel beginnen? Onze familie en vrienden hadden hun twijfels. Desondanks zijn we samen in het diepe gesprongen en het avontuur aangegaan.

Dream team: Alicia & Chloë

Inmiddels weten we dat het allemaal goed is gekomen. Dat komt dan ook vooral omdat wij samenwerken als de beste. Als een echt dreamteam:

  • Alicia is hét gezicht van de winkel. Haar creatieve brein staat nooit stil, want ze is voortdurend op zoek naar nieuwe creaties. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en is gek op natuurlijke veldboeketten met een bohemian tintje. 

  • Chloë haar achtergrond komt goed van pas voor de zakelijke kant van de winkel. Ze vindt het heerlijk om op de veiling te speuren naar de meest bijzondere bloemen en om de gemaakte boeketten persoonlijk te bezorgen.

We're just getting started

Weet je wat zo leuk is? Dit is nog maar het begin! ’t Bloemeke richt zich niet alleen op de mooiste boeketten, maar is ook gespecialiseerd in het decoreren van events. En vergeet ons bruids- en rouwwerk niet. Voor iedere gelegenheid voorzien wij de perfecte bloemen. Wie wordt daar nou niet blij van?

Wij kijken er enorm naar uit om je in de winkel te verwelkomen! Zien we je snel?

Liefs,
Alicia en Chloë

Onze specialisaties

Huwelijk en evenementen
Huwelijk & evenementen

Trouwfeesten, communiefeesten,…

Rouwwerken
Rouwwerken

Rouwkransen, steunbloemen,…

Voor uw bedrijf
Voor uw bedrijf

Op kantoor, recepties, events,…

Recente werkjes

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie?